Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated April 6, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated April 6, 2020. Read more here.

Scandic Visby

Adresse: Färjeleden 3, 621 24 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 97% (446 von 461 empfehlen) (84 Bewertungen)

Gästebewertung: 97%

(446 von 461empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,4 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 84)

Bra läge

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 10 Mai 2019)
“Trevlig och omtänksam personal”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket smidigt!

Am Beliebtesten bis Torbjörn, Schweden (Schweden Fr 19 Apr 2019)
“Bokningen var så smidig. Enkelt, tydligt och många valmöjligheter. Dessutom så bra att man får allt på samma bokning och priserna bra. Jag kommer boka på samma sätt i fortsättningen också.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Sovit gott

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 12 Apr 2019)
“Ett trevligt och bra hotell”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Tråkigt att bubbelpoolen inte fungerade,...

Am Beliebtesten bis Lena, Schweden (Schweden Mi 12 Dez 2018)
“Tråkigt att bubbelpoolen inte fungerade, delvis därför vi valde hotellet. Synd att man kan utefrån boka matsalen så vi hotell gäster inte får plats.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 5 von 5

Vi har bott där många gånger i många år ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 21 Okt 2018)
“Vi har bott där många gånger i många år och trivs bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra läge nära både färjan och innerstaden. Familjevänligt, superbra frukost och mycket trevlig personal.

Am Beliebtesten bis Familjen Blennow i NV Skåne, Schweden (Schweden Mo 15 Okt 2018)
“Kanonläge nära färjeterminalen och stadskärnan. Jätte trevlig och tillmötesgående personal med stor service-mind. Generös och välsmakande frukost med plus i kanten för Ingefära shot :). Familjevänligt med rolig lekplats utomhus. Vi åker gärna hit igen. Synd att säsongen generellt på Gotland redan är över innan september är slut så vi hoppas på förlängning. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Scandic Visby

Am Beliebtesten bis Zezar, Schweden (Schweden Di 04 Sep 2018)
“Mycket trevlig personal i receptionen, problemen som uppstod, löstes mycket bra!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

fint hotell

Am Beliebtesten bis Monia, Schweden (Schweden So 17 Jun 2018)
“Mycket fint hotell. Vi bodde där 2 nätter och upplevde att allt var bra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

upplevelse på gotland

Am Beliebtesten bis bengt thornqvist, Schweden (Schweden So 10 Jun 2018)
“ två härliga dygn där vi hann med både utflykter och goda matupplevelser.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Prisvärt och trevligt

Am Beliebtesten bis Niclas, Schweden (Schweden Di 05 Jun 2018)
“Det var mycket praktiskt att bo så nära färjan, särskillt när man anländer strax före midnatt. Enkla trevliga rum, som är var välstädade. Enklare sängar som fungerar väl. Lätt att parkera framför hotellet, lite svårare att hitta plats i anslutning till respektive hus. Det enda som inte fungerade bra var frukosten. Mindre kaos både lördag och söndags morgon. Personalen verkade vara helt ny och otränad, men vi blev i ala fall mätta och redo för dagen. (Vi åt i det mindre huset i slutet v hotellområdet. Totalt sett en mycket prisvärt paket med färjan och jag tvekar inte att att boka detta en gång till.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.04.2020 12:23:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews