Mallas Stenstugu B&B

Adresse: Endre Stenstugu 424, 62177 Visby
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer
Karte anzeigen
Gästebewertung: 98% 120 von 122 empfehlen (27 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(120 von 122empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Service 4,9 von 5
B&B Condition 4,7 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,4 von 5
Cleaning 4,5 von 5
Breakfast 4,6 von 5
Value for money 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-27 von 27)

Gotlands bästa boende

Am Beliebtesten bis Mia Moreno, Schweden (Schweden Mo 13 Jul 2015)
“Mallas stenstugu är ett underbart boende, med mycket rogivande omgivningar. Ett boende som har hög klass vilket man har skapat genom renovering i kombination med att hela boendet andas ekologiskt ända ut i fingerspetsarna. God och väl tilltagen frukost i ett härligt växthus. Extra stjärna till ägaren Jenny som är en äkta service-pärla! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Trivsamt dubbelrum på "Mallas"

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Mi 06 Aug 2014)
“Dubbelrummet i "Gamla skolbyggnaden" var mycket bra, med sköna sängar, dusch och toalett på rummet. Det var också jättebra med ett litet kök med kylskåp, micro, vatten och vattenkokare. Lugnt och skönt och endast en dryg mil till Visby. Värdfolket var mycket trevliga och hjälpsamma. Kan varmt rekommenderas.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Mycket vackert, lugnt,lärorikt. Alltifrå...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 30 Jul 2014)
“Mycket vackert, lugnt,lärorikt. Alltifrån anläggningen, till byggnadsteknik, badplatstips, ekologiska frukosten,tips om nya växter att plocka och göra juice av. Jenny och Hans bjöd på sig själva och var goda värdar !”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Alltid ett trevligt bemötande, vill man ...

Am Beliebtesten bis Thoma & Helene, Schweden (Schweden Mo 07 Jul 2014)
“Alltid ett trevligt bemötande, vill man ha tips på olika sevärdheter eller utflyktsmål gällande hela Gotland inklusive Fårö, så får man alltid en mängd olika och bra förslag. Har alltid tid, med oss gäster. Vi kommer med största säkerhet tillbaka nästa år igen, ska bli spännande att se det fantastiska orangeriet, som då skall vara klart ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nöjd gäst

Am Beliebtesten bis Peppe, Schweden (Schweden So 06 Jul 2014)
“Ett mycket trevligt alternativ om man vill bo på "landet" Det är ett mycket trevligt värdpar som är lätta att få kontakt med och som har mycket bra svar på turistens frågor Rekommenderas varmt”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Mallas

Am Beliebtesten bis Karin W, Schweden (Schweden Fr 16 Aug 2013)
“Väldigt trevligt ställe, med sköna omgivningar där man kunde få både skugga och sol. Vi bodde med fyra sköna bäddar, fördelade i två rum en trappa upp. Matdel och dusch på bottenplan. Frukosten var god. Toppen med äppelmust och nybakat bröd varje morgon. Kul med lite ovanliga marmelader. Våra barn saknade lite ljusare bröd.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Greetings to our hostess Jenny from Nystad, Finland

Am Beliebtesten bis Jouni & Maija, Finnland (Finnland So 04 Aug 2013)
“Thank you for your hospitality and for incredible environment. We fully enjoyed during our honeymoon there. As motorcyclest we will fully recommend your facilities and your beautifull island to our friends. PS. Those two Cicurias we digged up from the side of the road in front of your farm have already been planted to the front of our house and hopefully they will grow those incredible sky blue flowers during the next summer here in Nystad , Finland. Hope to see you soon!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews