Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

The Manor

Adresse: Lummelunda Tjauls 188, 621 71 Visby  Karte anzeigen
Standort: Nord-Gotland inkl Fårö
Gästebewertung: 96% (109 von 113 empfehlen) (43 Bewertungen)

Gästebewertung: 96%

(109 von 113empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Hotel condition 4,6 von 5
Room facilities 4,4 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4,3 von 5
Service 4,6 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 43)

Otroligt lugnt och fint läge med många f...

Am Beliebtesten bis Nina, Schweden (Schweden Sa 10 Jun 2017)
“Otroligt lugnt och fint läge med många förmåner att få vistas i huset och utanför runt omkring. Många möjligheter att bara vistas där, djur bassäng bastu fint naturområde, återkommer dit igen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Fin gård. Snyggt och fräscht. Trevligt v...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 13 Aug 2016)
“Fin gård. Snyggt och fräscht. Trevligt värdpar. Bastu och utebubbelpool att nyttja kostnadsfritt. Möjlighet att låna cyklar, rida och köra crossmotorcykel. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Härlig avkoppling på underbart ställe!!

Am Beliebtesten bis Inger, Schweden (Schweden Di 02 Aug 2016)
“Underbart boende som ger verklig avkoppling i fantastisk miljö. Jättetrevligt engagerat värdpar som får dig att trivas o känna dig välkommen. Rummen underbart renoverade i charmigt gammaldags stil i alla detaljer. Extra plus till jättefint badrum med lyxkänsla i allt. Rogivande miljö med betande hästar i hagarna. Stor altan med kvällssol o jacuzzi . Lagom promenadavstånd till havet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Vi fick mycket bra service och återkomme...

Am Beliebtesten bis Catrin Johansson , Schweden (Schweden Di 26 Jul 2016)
“Vi fick mycket bra service och återkommer gärna en annan gång! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket trevlig personal som fick oss att...

Am Beliebtesten bis Jeanette, Schweden (Schweden Sa 23 Jul 2016)
“Mycket trevlig personal som fick oss att känna oss välkomna. Vacker miljö”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Trevlig hotell på landet

Am Beliebtesten bis Kicki, Schweden (Schweden Sa 23 Jul 2016)
“Det här hotellet kändes nästan som hemma. Eller som att man bodde hos en vän. Vi fick en liten guidning när vi kom fram, vi blev visade var det fanns frukost, var bastun och spabadet var, hur man bokar det. Det fanns ett kylskåp i serveringsgången där frukosten serveras, där man kunde stoppa in sina egna grejer. Frukosten bestod av bröd, pålägg, yoghurt, kokt ägg, juice, kaffe, te, melon, grönsaker. Gott och färskt. Vi bodde i Silverrummet med utsikt över hästhage och vindkraftverk. Sängarna var sköna men lite smala, vi sov väldigt gott de tre nätter vi bodde där. Badrummet verkade helt nyrenoverat. I de allmänna utrymmena fanns soffor, fåtöljer, massor med sällskapsspel och böcker. Det fanns ganska många hästar på gården som gick i olika hagar. Helhetsintrycket för gården är superbra!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Inga persienner. Enkelsängar i dubbelrum...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 22 Jul 2016)
“Inga persienner. Enkelsängar i dubbelrum. Knarrande rum. Liten tv. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Tack!

Am Beliebtesten bis Josefine , Schweden (Schweden Di 19 Jul 2016)
“Trevligt boende i en avslappnad miljö. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Fantastiskt boende på Tjauls

Am Beliebtesten bis Sofie, Schweden (Schweden Mo 04 Jul 2016)
“Lantlig idyll på Gotland som förgylls av hög servicenivå och vänligt bemötande! Är man ute efter en aktivitetsfylld semester med enduroåkning eller ridning är detta paradiset. Vi kommer definitivt tillbaka- redan nästa år!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Memorable Stay

Am Beliebtesten bis Sunny, Schweden (Schweden Di 28 Jun 2016)
“The place is located away form the city and is surrounded with lots of Naural elements. It raises your energy levels for sure. The apartment has ample space to accommodate and support 2 families in all aspects. The host Mr. Berra Marcusson at Tjauls Gard had made it even better with his cordial, supportive nature. I really would like to recommend a stay out there, especially with ur family to enjoy the quality of being in the lap of nature. Many more facilities are available which you could choose from the booking website. Like Horse riding, off road Biking, Biking Tour Programs and all out door activities could be planned based on the count of people visiting. I want to recommend a vehicle rent out facility to make commutation convenient.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.09.2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews