Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Scandic Visby

Adresse: Färjeleden 3, 621 24 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 93% (50 von 54 empfehlen) (24 Bewertungen)

Gästebewertung: 93%

(50 von 54empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Cabin/room condition 4,3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,3 von 5
Value for money 3,8 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 24)

Scandic Visby

Am Beliebtesten bis Anonym , Norwegen (Norwegen Di 25 Jul 2017)
“Meget god beliggenhet. Sentral i forhold til alle i Visby sentrum. Stor P plass utenfor hotellet. Pool på hotellet var toppen for de unge.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Bo lyxigt i Visby

Am Beliebtesten bis Kåre, Schweden (Schweden Sa 22 Jul 2017)
“Fina rum, dock lite trångt med jag, min fru och vår 14-åriga dotter i rummet! Extra sängen var det största minuset, bottenspjälorna ramlade ur hela tiden! Underbar frukost! Underbart med uppvärmd pool!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

handikapp

Am Beliebtesten bis Ewa, Schweden (Schweden Do 15 Jun 2017)
“ Jag hade råkat ut för en olycka 4 veckor innan och brutit ben i min fot. Tänkte : hur ska jag klara detta ? Men där fanns en rullstol som jag fick låna alla dagarna . Tusen tack , samt att hotellet var bra ur handikapp synpunkt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lite för varma rum

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden Di 06 Jun 2017)
“Vi tyckte det var lite för varmt på rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Toppenbra!

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden Di 30 Mai 2017)
“Jag hade en riktigt bra och trivsam vistelse. Toppbetyg.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Ett stort tack för att ni på ett mycket ...

Am Beliebtesten bis Katrine, Schweden (Schweden Di 14 Feb 2017)
“Ett stort tack för att ni på ett mycket fint sätt hjälpte till att förgylla ett 70-årsfirande!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Kunde kanske varit ett bättre TV-utbud. ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 26 Okt 2016)
“Kunde kanske varit ett bättre TV-utbud. I övrigt var det mesta OK.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra och Prisvärd

Am Beliebtesten bis kenneth Carlsson Åryd 36043 Åryd, Schweden (Schweden Mi 27 Jul 2016)
“Mycket nöjd med Hotellet Otroligt sköna sängar. Och väl städat både inne och utomhus. Och en mycket trevlig och till mötes gående Personal. Både på serveringen och Hotell receptionen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Kunde varit lite fler p-platser vid huse...

Am Beliebtesten bis Gunsan, Schweden (Schweden Mo 04 Jul 2016)
“Kunde varit lite fler p-platser vid husen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket bra

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 30 Jun 2016)
“Vi är överlag mycket nöjda och kommer givetvis att återkomma, det enda jag kan tänka mig är kanske lite större gym men rodd och något mer, om man är där mer än bara ett par dagar så vill man ha tillgång till något mer om man är van att träna nästan varje dag. Bra service och kanske lite klena klimatanläggningen som inte fick ned värmen märkbart. Frukosten och allt annat var exemplariskt. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews