Gotlands Cykeluthyrning

Adresse: Skeppsbron 2, 621 57 Visby Datum: Mittwoch 26 jun 2019 - Sonntag 15 Sep 2019 Karte anzeigen

96 %

137 von 142 empfohlen
  • "Würden Sie diese Unterkunft aufgrund Ihrer jüngsten Erfahrungen einem Freund empfehlen?"

    Die 142 aktuellsten Gästeantworten:

    • Ja

      96%

    • Nein

      4%

  • Gesamtbewertung

    • "Yes"
      137
    • "No"
      5
  • "gillar att cykla"

    Montag 16 Jun 2014

    "Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar. Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad. Ge..."

A-M/T
Schweden

"gillar att cykla"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 16 Jun 2014

Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar.

Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad.

Genom att cykla ser man ju mer och kommer fortare fram än när man går.

Då man åker bil, kommer man visserligen längre, men missar kanske det som man inte gör när man cyklar.

Och vi hade inte bråttom, fick motion och frisk luft

5  Gesamtbewertung

Birgit
Schweden

"7-vxl cykel"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Freitag 6 Jun 2014

Jag har varit mycket nöjd med cykeluthyrningen och fått det jag ville ha.

Grabbarna som sköter uthyrningen är bussiga och trevliga.

5  Gesamtbewertung


Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 12 Aug 2013

Allt fungerade perfekt från service av uthyrningspersonal till cyklar med tillbehör

5  Gesamtbewertung

Åsa
Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Freitag 9 Aug 2013

Mycket sköna cyklar och bra service.

5  Gesamtbewertung


Schweden

"Snabbt, smidigt och enkelt!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 8 Aug 2013

Gick jätte fort att få cyklarna när vi anlände! Cykeluthyrning låg på perfekt avstånd från färjan.

5  Gesamtbewertung

ursus
Schweden

"7växlad cykel m korg"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 29 Jul 2013

Lättrampad cykel. Kändes lite instabil med vikt i cykelkorgen, men det kan också vara en vanesak. cykeln klar för avhämtning när jag kom och återlämnades ½ dygn före utsatt tid, öppet vid uthyrningen, serviceinriktad personal.

5  Gesamtbewertung


Deutschland

"good bikes"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Dienstag 25 Jun 2013

and very good service

5  Gesamtbewertung

Mia
Finnland

"Rent a Bike"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 20 Jun 2013

Very good service.

5  Gesamtbewertung

Tessan
Schweden

"Det lilla extra!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 2 Aug 2012

Mycket trevlig personal med det där lilla extra. Fantastiskt bemötande och otrolig sevice. Vi är mycket nöjda.

5  Gesamtbewertung

Lovisa
Schweden

"Snabbt och smidigt! "

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Dienstag 17 Jul 2012

Att hyra cyklar var enkelt och jag är jättenöjd med cyklarna och hela upplevelsen kring uthyrningen!

5  Gesamtbewertung