Krogshow

Adresse: Kneippbyn, 621 48 Visby Datum: Samstag 20 jul 2019 - Freitag 16 Aug 2019 Karte anzeigen

94 %

128 von 136 empfohlen
  • "Würden Sie diese Unterkunft aufgrund Ihrer jüngsten Erfahrungen einem Freund empfehlen?"

    Die 136 aktuellsten Gästeantworten:

    • Ja

      94%

    • Nein

      6%

  • Gesamtbewertung

    • "Yes"
      128
    • "No"
      8
  • "Krogshow"

    Mittwoch 26 Jun 2019

    "Hur bra som helst. Artisterna bjuder på sig själva Bra underhållning hela tiden och dessutom ingår en buffé, inte så stor kanske men å så gott"

Sivvi
Schweden

"Krogshow"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Mittwoch 26 Jun 2019

Hur bra som helst. Artisterna bjuder på sig själva Bra underhållning hela tiden och dessutom ingår en buffé, inte så stor kanske men å så gott

5  Gesamtbewertung


Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Dienstag 14 Aug 2018

Helt fantastisk

5  Gesamtbewertung

claesarne
Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 30 Jul 2018

Fantastisk krogshow och god sommarbuffé till ett oslagbart pris. Härlig stämning i publiken.

5  Gesamtbewertung

Milla
Schweden

"Helnöjd med helkväll"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Samstag 21 Jul 2018

Mycket bra upplägg och mycket bra show! Gillade att det var ett par pauser! Fantastiska möjligheter för barnen att bli av med myror i brallan i lekparken på baksidan! Avslappnat och proffsigt! Rekommenderas varmt!

5  Gesamtbewertung

Susanne
Schweden

4   Sehr gut, empfohlen  Bewertet Samstag 14 Jul 2018

Härlig krogshow med uppträdande där dom bjuder på sig själva

4  Gesamtbewertung


Schweden

"krogshow med gladupplevelse"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 25 Jun 2018

Härlig stämning. God mat Trevlig persoal. Artister som ger allt, fullt ös.

5  Gesamtbewertung

Krogshow hat diese Bewertung (Sonntag 12 aug 2018):

Hej,

Låter som att Ni hade en härlig kväll på vår restaurang med underhållning av kroshowen vilket gläder oss. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager


Schweden

"Krogshow midsommarafton "

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 25 Jun 2018

Kul att artisterna spelade så mycket egna instrument. Mycket bättre ljud och ljus i lokalen (såg showen senast 2016) och luften var också bättre

5  Gesamtbewertung

Krogshow hat diese Bewertung (Sonntag 12 aug 2018):

Hej,

Roligt att Ni hade en trevlig och underhållande kväll.

Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager

Marie
Schweden

"Helkväll!!!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 16 Aug 2012

Fantastiska artister som bjöd på sej själva till 120%!!!

Spred en glädje som varade i flera dagar, man var helt lyrisk när man gick därifrån.

Det bästa vi sett på länge, helt otroliga.

Och mkt god mat gjorde kvällen fulländad.

5  Gesamtbewertung

Micke
Schweden

"Kneipbyn 10 augusti 2012"

4   Sehr gut, empfohlen  Bewertet Dienstag 14 Aug 2012

Kanske inte min favomusik,men ett bra utförande av artisterna.Duktiga på att få igång publiken,samt att få till en god stämning.

4  Gesamtbewertung

Jimmy
Schweden

"kannon"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 13 Aug 2012

Resan var över förväntan båten till gotlang samt tiden i Kneippbyn va jätte bra och jag kan rekomendera att åka vecka 32 för då så var det inte så långa köer på det man skulle göra så jag kommer att åka snart igen det va skit bra.

5  Gesamtbewertung